Cautare

1398 de rezultate pentru "telekom televiziune deranjamente" (8.53 secunde)
Google TV cu 200.000 de aplicatii Cel mai mediatizat proiect care sa integreze internetul cu programele de televiziune este fara indoiala Google TV.
"Desi Romtelecom a crescut extrem de agresiv pe pietele de televiziune si internet, multi clienti continua sa se uite la companie ca la un furnizor de servicii de telefonie fixa", a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv comercial pe segmentul rezidential al Romtelecom.
Serviciul a fost intampinat cu reactii diverse si a fost blocat imediat de trei retele importante de televiziune din SUA. ... "Unii s-au temut, in SUA, ca vrem sa concuram cu retelele de televiziune sau cu creatorii de continut.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
Mihaela Serban revine in forta in televiziune si apare deja mult mai mult pe sticla, chiar saptamanal, chiar daca emisiunile se vor filma in strainatate!
Cei din televiziune se apara spunand ca nu fac altceva decat sa livreze ceea ce cere piata, ceea ce cer ei, telespectatorii.
Au tinut sub asediu cladirea Ministerului de Interne pana noaptea tarziu si apoi s-au dus spre Televiziune, unde au devastat cladirea. ... Sunau cetatenii la Televiziune: ... - Pai, stati de vorba cu cei de la Televiziune.
In Statele Unite, Erich von Daniken a devenit celebru instantaneu, ca urmare a unei emisiuni de televiziune speciale In Search of Ancient Astronauts (In cautarea stravechilor cosmonauti) bazata pe prima sa carte.
- Academia de Radio si Televiziune, specializarea Realizari de programe de Radio si Televiziune; ... Activitate ca realizator de emisiuni radio si de televiziune si activitate publicistica (articole, carti, eseuri in domeniul tehnico-stiintific si militar).
Galatasaray pastreaza sanse reale de calificare in sferturile Ligii, dupa 1-1 cu Chelsea la Istanbul, dar asta n-a fost singura veste buna pentru cei peste 50.000 de turci care au umplut aseara tribunele stadionului Turk Telekom Arena.
Este vorba de domenii de maxima importanta pentru viitorul tarii, a tinut sa sublinieze Thomas Sattelberger de la Deutsche Telekom.
Antwerp Giants (Belgia), Keravnos Nicosia (Cipru), Armia Tblisi (Georgia), Khimik Yuzhny (Ucraina), CSU Ploiesti, Krasnye Krylia Samara (Rusia), BC Minsk 2006 (Belarus), Krka Novo Mesto (Slovenia), BC Timisoara, Norrkoping Dolphins (Suedia), BCMU Pitesti, Okapi Aalstar (Belgia), Belfius Mons-Hainaut (Belgia), Paris Levallois (Franta), BK Ventspils (Letonia), Pinar Karsiyaka (Turcia), ETHA Engomi Nicosia (Cipru), SLUC Nancy (Franta), EWE Baskets Oldenburg (Germania), Sodertalje BBK (Suedia), Fortress-Lami Ved Kormend (Ungaria), Szolnoki Olaj (Ungaria), Gravelines Dunkerque (Franta), Tampereen Pyrinto (Finlanda), Hapoel Holon (Israel), Telekom Baskets Bonn (Germania), JDA Dijon (FRA),University Tartu (EST).
Meciul va fi in direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport si Look Sport. Departajate de 6 locuri si 3 puncte, FCSB si Dunarea se vor afla pentru prima oara fata in fata cu aceste denumiri.
Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 in tur) e liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 si Look Sport Campioana Romaniei este din nou in fata unui moment important pentru club, dar si pentru fotbalul romanesc.
Toate meciurile sunt transmise pe DigiSport1, Telekom Sport 1 si Look+
Consortiul condus de Telekom Malaysia si format din alte 16 companii a inmanat proiectul celor de la Alcatel-Lucent si NEC care se vor ocupa de instalarea fibrei.
T-Mobile, companie ce face parte din cadrul Deutche Telekom si care este pe locul patru pe piata de profil din Statele Unite, a declarat ca telefonul myTouch 3G este o versiune mai subtire si avansata a dispozitivului G1, care a fost fabricat si de HTC Corp din Taiwan pe baza tehnologiei Android.
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
google-analytics.com